Ελληνικός παραδοσιακός γάμος

παραδοσιακός γάμος

Ο Ελληνικός παραδοσιακός γάμος είναι η συνηθέστερη επιλογή, ακόμη κι όταν δέχεται επιρροές από άλλα στυλ. Η αξία του παραδοσιακού γάμου παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, καθώς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτισμικής μας ταυτότητας, καθώς ζούμε σε μία χώρα με έντονη λαογραφική παράδοση.
Εάν επιλέξετε έναν παραδοσιακό γάμο, αρχικά πρέπει να καταλήξετε στον αριθμό και την προέλευση των εθίμων που θα συμπεριλάβετε.

Ένας έμπειρος φωτογράφος γάμου, μπορεί να σας κατατοπίσει για τα έθιμα και τις παραδόσεις ενός παραδοσιακού γάμου!

Εάν η καταγωγή των μελλόνυμφων είναι από το ίδιο μέρος, τότε η επιλογή είναι προφανής. Ειδάλλως, συζητήστε το με τον αγαπημένο σας αφήνοντας έξω τους συγγενείς, ακόμη και τους γονείς, γιατί πρόκειται για μία απόφαση που αφορά καθαρά την δική σας μεγάλη ημέρα. Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να το απολαύσετε περισσότερο! Η τοποθεσία ενός παραδοσιακού γάμου μπορεί να γίνει τόσο στην πόλη, όσο και στο χωριό καταγωγής. Συνήθως είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συγγενείς που φροντίζουν για την ενημέρωσή σας και την τήρηση των εθίμων, τα οποία συνήθως συνοδεύονται από παραδοσιακή μουσική και εδέσματα. Όσον αφορά την εμφάνισή σας, συνήθως επιλέγεται ένα κλασσικό νυφικό και κοστούμι, αλλά δεν είναι λίγα και τα ζευγάρια που φορούν παραδοσιακές ενδυμασίες ακόμη και σήμερα!


Ένας παραδοσιακός ελληνικός γάμος αποτελεί το ιδανικό «πεδίο δράσης» για τον επαγγελματία φωτογράφο γάμου. Συνδυάζοντας την παράδοση με την νέα τεχνολογία, σας παραδίδει ένα ενημερωμένο άλμπουμ που περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες και τις στιγμές που κρατήσουν αναλλοίωτη στον χρόνο την μεγάλη σας ημέρα. Στην φωτογράφιση της επόμενης μέρας, επιλέξτε για φόντο σας τη φύση, ή κάποιο πέτρινο κτίσμα ή γεφύρι εάν βρίσκεστε σε ορεινό χωρίο. Ιδανικό είναι και το νησιώτικο τοπίο και τα σοκάκια του εάν πρόκειται για καλοκαιρινό γάμο σε νησί.

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders