Γάμος στη Σαντορίνη

γαμος στη σαντορινη

Ο γάμος στη Σαντορίνη είναι μία απόφαση ζωής για την οποία σε καμία περίπτωση δεν θα μετανιώσετε! Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου κι εάν το επιλέξετε θα πρέπει να προετοιμάσετε τον γάμο σας από πολύ νωρίς. Ο φωτογράφος γάμου πρέπει να διαλεχθεί και να ενημερωθεί από νωρίς ώστε να έχει προνοήσει για όλες τις λεπτομέρειες καθώς η Σαντορίνη είναι ένας τέλειος προορισμός για μια ρομαντική και αξέχαστη φωτογράφιση γάμου!

Παλαιότερα, ο γάμος στη Σαντορίνη καθοριζόταν την Κυριακή έχοντας προηγηθεί το στρώσιμο του νυφικού κρεβατιού από την Πέμπτη. Την παραμονή του γάμου, ο γαμπρός κοιμόταν μόνος του στο νέο του σπιτικό, ενώ η νύφη έπρεπε να πάει να τον ξυπνήσει τα χαράματα. Σύμφωνα με την παράδοση, το στοιχειό που υπήρχε στο σπίτι θα τους γνώριζε και θα συνήθιζε την παρουσία τους εκεί.

Το πρωινό του γάμου, συνοδεία μουσικών ο γαμπρός θα άφηνε το νέο σπίτι για να περάσει από το πατρικό της νύφης και να την πάρει να πάνε στην εκκλησία. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις όπου το ζευγάρι έρχεται μαζί για το γάμο του. Εν των μεταξύ, στο πατρικό σπίτι της νύφης, ο παπάς έπαιρνε τον κουμπάρο και με τη συνοδεία του χωριού πήγαιναν σε αμπέλι όπου λέγοντας προσευχές έκοβε τρία κλαδιά και έπλεκε τα στέφανα του γάμου. Ο κουμπάρος πρόσφερε ένα μπουκάλι γλυκό κρασί για να ραντίσουν τον καρπό απ' όπου πήραν τα κλαδιά, ώστε το ζευγάρι να έχει μία γλυκιά και καρπερή ζωή. Μετά την τέλεση του Σαντορινιού γάμου, τα στέφανα έπρεπε να μπουν κάτω από το κρεβάτι όπου και έπρεπε να παραμείνουν για πάντα.
Ο γάμος στη Σαντορίνη, ακόμα και στις μέρες μας διατηρεί πολλά παραδοσιακά στοιχεία. Η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς κάθε διαδικασία γίνεται με την συνοδεία βιολιών και κλαρίνων.
Ο επαγγελματίας φωτογράφος γάμου θα αναδείξει με κάθε τρόπο τον γάμο σας στη Σαντορίνη, τόσο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου όσο και την επόμενη ημέρα. Επιλέξτε για την επόμενη ημέρα μία βόλτα στην Οία υπό το φως του ηλιοβασιλέματος και αφεθείτε στα χέρια του επαγγελματία φωτογράφου γάμου για την δημιουργία ενός γαμήλιου άλμπουμ απαράμιλλης ομορφιάς!

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders