Κόκκινο κρασί γάμου

κόκκινο κρασί γάμου

Το κοκκινο κρασι γαμου που πίνει το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του γάμου, έχει βαθιά συμβολική σημασία και αποτελεί κομβικό σημείο της τελετής, καθώς πρόκειται για αναφορά στο θαύμα του Ιησού στην Κανά, όπου μετέτρεψε το νερό σε κρασί.

Το ποτήρι με το κρασί βρίσκεται τοποθετημένο στο τραπέζι που βρίσκεται μπροστά απ' τον ιερέα , στο οποίο είναι τοποθετημένο το Ευαγγέλιο, στα στέφανα και τα δαχτυλίδια. Το ζευγάρι πλαισιώνεται από τους γονείς και τους κουμπάρους. Λίγο μετά τον αρραβώνα, ο ιερέας ενώνει τα χέρια των μελλονύμφων και πίνουν και οι δύο τρείς γουλιές κρασί από το ίδιο ποτήρι. Ο φωτογράφος γάμου απαθανατίζει τόσο τη στιγμή που το ζευγάρι πίνει από το ποτήρι, όσο και το όμορφα στημένο ποτήρι με τα στέφανα και τις βέρες πριν την ολοκλήρωση του μυστηρίου!

Το ποτήρι με το κρασί συμβολίζει ότι όλες οι στιγμές της ζωής τους θα είναι κοινές και ότι θα μοιράζονται τα πάντα, τα εύκολα και τα δύσκολα. Συμβολισμός πολύ όμορφος και σημαντικός, ενώ παράλληλα είναι στοιχείο έμπνευσης για το φωτογράφο γάμου!

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders