Φωτογράφος γάμου - Κοστούμι γαμπρού

κοστούμι γαμπρού

Το κοστούμι γαμπρού πρέπει να επιλεχθεί προσεκτικά. Για την καλύτερη επιλογή πρέπει να ληφθεί υπόψη η ώρα τέλεσης του μυστηρίου, ο τόπος και ο βαθμός επισημότητας που θέλετε να δώσετε στην περίσταση. Πρέπει να δοθεί σημασία στον σωματότυπο του γαμπρού και στο στυλ του, ώστε να νοιώθει άνετα φορώντας το κοστούμι.

Θεμιτό είναι να συνδυάζεται το γαμπριάτικο κοστούμι με το νυφικό. Το ύφασμα πρέπει να αφορά την εποχή. Το καλοκαίρι επιλέγουμε ελαφριά υφάσματα, ενώ το χειμώνα πιο βαριά. Σε έναν γάμο που πραγματοποιείται νωρίς, ένα καλής ποιότητας κοστούμι είναι αρκετό. Εάν, όμως, το μυστήριο τελείται ένα όμορφο χειμωνιάτικο βράδυ μην διστάσετε να δοκιμάσετε το σμόκιν! Κλασσική επιλογή που προσδίδει ιδιαίτερη γοητεία και θα δείξει τη διαφορά και στη φωτογράφιση γάμου!

Σχετικά με το χρώμα του γαμπριάτικου κοστουμιού, η κλασσική σκουρόχρωμη επιλογή είναι η καλύτερη. Μαύρο, γκρι σκούρο, βαθύ μπλε... Σε πολλούς καλοκαιρινούς γάμους βλέπουμε και αποχρώσεις του πάγου, ανοιχτό γκρι, ακόμη και άσπρο, αλλά δεν είναι κάτι που συνιστάται όχι μόνο λόγω της δυσκολίας του συνδυασμού με το νυφικό αλλά επειδή θα "χάνεται" στο πλάνο του φωτογράφου γάμου.

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders