Φωτογράφος γάμου - Κουμπάρος γάμου

κουμπάρος γάμου

Ο κουμπαρος γαμου είναι το επόμενο σημαντικό πρόσωπο στο γάμο μετά το ζευγάρι. Η επιλογή του κουμπάρου είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα του ζευγαριού και συνήθως βασίζεται σε δυνατές φιλίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και χάρισαν πολύτιμες στιγμές.

Για την επιλογή του κουμπάρου δεν πρέπει να λαμβάνεται τίποτα άλλο υπόψη πέραν της σχέσης του ζευγαριού με το πρόσωπο. Μην βλέπετε τον κουμπάρο σαν υποψήφιο επενδυτή στο γάμο σας, καθώς οι υποχρεώσεις του δεν έχουν υλική αποτίμηση, αλλά συναισθηματική. Ο φωτογράφος γάμου στις φωτογραφίες ποτέ δεν παραλείπει να βγάλει πολλές φωτογραφίες του κουμπάρου με το ζευγάρι και τους συγγενείς.

Ο κουμπάρος, παρ' όλα αυτά, είναι θεμιτό να συμβάλλει στα έξοδα του γάμου όσο του επιτρέπει η οικονομική του κατάσταση. Συνήθως αναλαμβάνει το στολισμό της εκκλησίας και του μεταφορικού μέσου, καθώς και τη μεταφορά των μελλόνυμφων στην εκκλησία. Άλλες φορές πάλι, πάντα σε συνάρτηση με την οικονομική του κατάσταση και διάθεση, αναλαμβάνει το bachelor party ή άλλα έξοδα που προκύπτουν. Ακόμη, είναι υπεύθυνος για την ασφαλή μεταφορά των βερών στην εκκλησία.

Όποια έξοδα κι αν συμφωνηθούν να καλύψει ο κουμπάρος, να θυμάστε πως επιλέγετε τον άνθρωπο και πως δεν πρόκειται για μία επιχειρηματική συμφωνία. Ο κουμπάρος είναι αυτός που θα σας δώσει την ευχή του και θα σας στεφανώσει, επομένως σίγουρα θέλετε κάποιον που να το κάνει με όλη του την αγάπη και ειλικρίνεια.

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders