Οικονομικός γάμος

οικονομικός γάμος

Ο οικονομικός γάμος είναι η κρυφή επιθυμία κάθε ζευγαριού! Ειδικότερα στις μέρες μας, τα όνειρα και οι ιδέες για έναν ξεχωριστό κι εντυπωσιακό γάμο συνήθως δίνουν την θέση τους σε λύσεις ανάγκης προκειμένου να μην ξεπεραστεί ο προϋπολογισμός, ωθώντας τους μελλόνυμφους σε αθέμιτους συμβιβασμούς.


Για την καλύτερη οργάνωση του γάμου σας και ειδικότερα για να μείνετε στα πλαίσια ενός χαμηλού προϋπολογισμού η πρώτη σας ενέργεια,

μετά την επιλογή ημερομηνίας γάμου, πρέπει να είναι η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, έχοντας πάντα κατά νου πως ο αποκλειστικός σκοπός του μυστηρίου του γάμου είναι η ένωση με τον άνθρωπό σας, η επισφράγιση της ανιδιοτελούς αγάπης που τρέφετε ο ένας για τον άλλο και η σηματοδότηση της έναρξης της κοινής, καινούρια σας ζωής με την ευλογία της Εκκλησίας και των αγαπημένων σας προσώπων. Συνεπώς, σημασία έχει να είναι κοντά σας οι δικοί σας άνθρωποι, που αγαπάτε και σας αγαπούν και να σας μπορούν να σας ευχηθούν με την ίδια θέρμη τόσο κάτω απ' το φως πολυελαίων όσο και υπό το φως κεριών.


Προγραμματίζοντας τον οικονομικό γάμο σας μία έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη. Επισκεφτείτε τους επαγγελματίες γάμου και ρωτήστε για τις τιμές και τις υπηρεσίες τους κι έπειτα, αφαιρώντας περιττά στοιχεία ή τη φύση της υπηρεσίας, διαπραγματευτείτε εκ νέου το κόστος. Παραδείγματος χάριν, μην επιλέξετε ένα παραφορτωμένο και ακριβό προσκλητήριο. Σαφώς πρέπει να αντιπροσωπεύει το στυλ του γάμου σας, δίχως, όμως, να ξεχνάτε πως είναι ένα κομμάτι χαρτί με πληροφορίες που οι καλεσμένοι θα κρατήσουν για λιγότερο από τρία λεπτά στα χέρια τους, όσο δηλαδή χρειάζονται για να σημειώσουν την ημερομηνία στην ατζέντα τους. Ακόμη, υπάρχουν επαγγελματίες που συνδυάζουν το μακιγιάζ με τις κομμώσεις και το μανικιούρ, οπότε σίγουρα η προετοιμασία της νύφης θα σας κοστίσει λιγότερο. Επίσης, μπορείτε να παραλείψετε την δεξίωση και να προσφέρετε ποτό και finger food στο προαύλιο της εκκλησίας, μία λύση σαφώς οικονομική.


Όμως, σε κάθε περίπτωση, μην παραλείψετε τον επαγγελματία φωτογράφο γάμου. Να είστε σίγουροι πως ένας πεπειραμένος φωτογράφος γάμου μπορεί να αναδείξει τον γάμο σας με τον καλύτερο τρόπο! Μία σωστή επιλογή φωτογράφου γάμου θα σας δικαιώσει, ενώ θα απογοητευτείτε εάν αμελήσετε τη φωτογραφική κάλυψη κι εμπιστευθείτε τους συγγενείς και φίλους. Μην ξεχνάτε πως ο επαγγελματίας φωτογράφος γάμου θα «παγώσει» με τα κλικ του κάθε λεπτομέρεια της μεγάλης ημέρας, δίνοντας έμφαση στα συναισθήματα, τις ματιές, τις εκφράσεις και κυρίως την ενέργεια της ημέρας, στοιχεία που θα είναι φανερά σε κάθε φωτογραφία που θα κοσμεί το γαμήλιο άλμπουμ σας. Άλλωστε, ένα άρτιο άλμπουμ γάμου είναι διαχρονικό πολύτιμο κειμήλιο όπου μέσα από φωτογραφίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας θα ξαναζωντανεύει η ημέρα του γάμου σας μπροστά στα μάτια όσων το θαυμάζουν!

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders