Προσκλητήρια γάμου

προσκλητήρια γάμου

Ο έμπειρος φωτογράφος γάμου είναι εδώ να λύσει όλες τις απορίες σας για τα ήθη και τα έθιμα που ακολουθούν το μυστήριο του γάμου και χάνονται πίσω στο χρόνο οι ρίζες τους! Τα προσκλητήρια είναι ο τρόπος με τον οποίο καλούμε επίσημα τους φίλους και συγγενείς μας στο χαρμόσυνο γεγονός της τέλεσης του μυστηρίου του γάμου μας!

Τα προσκλητήρια γάμου εμφανίστηκαν αρχικά στο Μεσαίωνα, γραμμένα από καλλιγράφους και σφραγισμένα με βουλοκέρι στέλνονταν μόνο μεταξύ των ευγενών. Για τον απλό κόσμο επιστρατευόταν ο τελάλης, μιας και τα επίπεδα αναλφαβητισμού ήταν υψηλότατα.

Το 1600 μ.Χ. καθιερώθηκε και η αναγγελία των γάμων στις εφημερίδες. Σήμερα τα προσκλητήρια γάμου είναι προσιτά σε όλους και αποτελούν τον καθρέπτη του γάμου σας! Παράλληλα το όμορφα σχεδιασμένο προσκλητήριο γάμου, είναι ένα ακόμα στοιχείο που ο φωτογράφος γάμου φροντίζει να φωτογραφίσει για να μείνει αναλλοίωτη η ανάμνηση του στο χρόνο!

Για την σωστή επιλογή προσκλητηρίου γάμου, θα πρέπει ο επαγγελματίας να λάβει υπόψη του τα χρώματα και το στυλ του γάμου σας. Το ίδιο ισχύει και για το κείμενο, δηλαδή εάν θα είναι χιουμοριστικό ή πιο επίσημο. Δίνοντας μια εικόνα του κλίματος που θέλετε να δημιουργήσετε εκείνη τη μέρα, θα βοηθήσετε έτσι τους καλεσμένους σας στην επιλογή του δώρου και του ντυσίματος τους. Ακόμη, τα ονόματα των γονέων πλέον αναγράφονται τιμής ένεκεν, μιας και το ζευγάρι συνήθως καλύπτει τα έξοδα του γάμου. Εάν έχετε λίστα γάμου, χρησιμοποιήστε ένα καρτελάκι για να δηλώσετε την ύπαρξή της. Το ίδιο συνηθίζεται και για την δεξίωση γάμου που συνήθως αποτελείται από λιγότερα άτομα από ότι ο χώρος στον οποίο τελείται το μυστήριο.

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders